GREE Gree

TEHNOLOGIJA KLIMATSKIH NAPRAV U-MATCH
Napredna tehnologija za najzahtevnejše uporabnike!

Zakaj izbrati sistem U-Match?

Serija U-Match z visoko učinkovitostjo je nekakšen razdeljen (split) sistem, ki ga lahko zunanja enota prosto poveže z različnimi vrstami notranjih enot v skladu z različnimi zahtevami za notranjo dekoracijo.

Klimatska naprava GREE je naredila velik preskok v pretvorniški toplotni črpalki in klimatski tehnologiji. Razdeljeni sistemi serije U-Match so primerni za stanovanjske ali poslovne namene in jih je mogoče namestiti v trgovine, pisarne, sejne sobe, hotele, restavracije, klube, telovadnice in prostore odprtega tipa.

GREE U-Match
Podjetje Gree je največji specializiran proizvajalec klimatskih naprav na svetu, ki mu zaupa že več sto milijonov zadovoljnih uporabnikov. Klime Gree so zanesljiva in varčna rešitev za hlajenje vašega doma, njihov prefinjeno sodoben dizajn pa bo poskrbel za piko na i ambienta.
U-match kasetna
Preverite več
U-match kanalska
Preverite več
U-match talna
Preverite več

Dve enoti

Klimatske naprave Gree U-MATCH sestavljata dve enoti: ena notranja in ena zunanja.
To so izjemno lahki sistemi visokih kapacitet.

S tremi različicami klimatskih naprav Gree, združljivimi s sistemi U-MATCH, širokim razponom moči (do 16 kW), dolgimi napeljavami in izčrpnimi možnostmi upravljanja so klimatske naprave U-MATCH popolne za pisarne, trgovine, restavracije ali manjše komercialne površine.

Številne možnosti upravljanja

U-MATCH različice klimatskih sistemov nudijo najširši razpon možnosti upravljanja; od daljinskega upravljalnika, prek stenskih in osrednjih upravljalnikov ter modulov Wi-Fi, do enot Dry Contact in BMS. Tako lahko z lahkoto upravljate z napravo in nadzorujete sobno temperaturo.

Širok nabor naprav

Sistemi Gree U-MATCH nudijo tri vrste klimatskih naprav, povezanih v sistemu: kasetne, kanalne ali talne in stropne naprave Gree.

Z novo obliko plošče s 360° razpršitve zračnega toka kasetne klimatske naprave še bolje razpršijo zrak, kar omogoča ohranjanje udobja na neverjetni ravni. Talne in stropne naprave Gree zaznamuje dolg doseg zračnega toka in modernizirano oblikovanje. Kanalne klimatske naprave Gree pa z možnostjo regulacije ventilatorja in možnostjo dovoda svežega zraka omogočajo vsestranskost.
Ostali klimatski sistemi GREE

Multi Split sistem

Multi split sistem Gree Free Match zagotavlja prilagodljivost ogrevanja ali hlajenja celotnega doma ali pisarne z do petimi notranjimi enotami z eno samo zunanjo enoto.

PREVERITE VEČ

Multi Split sistem

Klimatske naprave za velike stavbe

Klimatski sistemi Gree omogočajo sestavo obsežnih napeljav, kar zagotavlja energetsko varčno delovanje naprav v vseh razmerah. Komercialni sistemi GMV so primerni za največje investicije in ustvarjajo izvrstno ozračje ter oskrbujejo sobe tako s svežim zrakom kot visoko stopnjo estetike.

PREVERITE VEČ

Klimatske naprave za velike stavbe

Primerno za

Domove

Domove

Pisarne

Pisarne

Manjše poslovne prostore

Manjše poslovne prostore

Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogočata korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 27 let izkušenj. Smo prvi, ki smo klimatske naprave uvozili na slovenski trg, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo napravo GREE
© 2024 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Želim ponudbo z vgradnjo