GREE Gree

TEHNOLOGIJA KLIMATSKIH NAPRAV U-MATCH
Napredna tehnologija za najzahtevnejše uporabnike!
Gree
Udobno življenje naj bo prijazno do uporabnika in okolja.
Razvijamo tehnologijo udobja, ki v svet vdihuje novo življenje.
Lahke komercialne rešitve za zahtevnejše uporabnike
Klimatske naprave Gree U-MATCH so lahke komercialne naprave, zasnovane za uporabo v pisarnah, trgovinah in na poslovnih površinah, ki zahtevajo višjo klimatizacijsko zmogljivost. Zaradi širokega razpona zmogljivosti od 3.5 do 16 kW lahko služijo tako v manjših kot v večjih prostorih.
Pošljite povpraševanje

Dve enoti

Gree U-MATCH klimatske naprave sestavljata dve enoti: ena notranja in ena zunanja.
To so izjemno lahki sistemi visokih kapacitet.

S tremi različicami Gree klimatskih naprav, združljivimi z U-MATCH sistemi, širokim razponom moči (do 16 kW), dolgimi napeljavami in izčrpnimi možnostmi upravljanja so U-MATCH klimatske naprave popolne za pisarne, trgovine, restavracije ali manjše komercialne površine.

Številne možnosti upravljanja

U-MATCH različice klimatskih sistemov nudijo najširši razpon možnosti upravljanja; od daljinskega upravljalnika, prek stenskih in osrednjih upravljalnikov ter WiFi modulov, do Dry Contact in BMS enot. Tako lahko z lahkoto upravljate z napravo in nadzorujete sobno temperaturo.

Širok nabor naprav

U-MATCH sistemi Gree nudijo 3 vrste klimatskih naprav, povezanih v sistemu: kasetne, kanalne ali talne in stropne naprave Gree.

Z novo obliko plošče s 360° razpršitve zračnega toka kasetne klimatske naprave še bolje razpršijo zrak, kar omogoča ohranjanje udobja na neverjetni ravni. Gree talne in stropne naprave zaznamuje dolg doseg zračnega toka in modernizirano oblikovanje. Gree kanalne klimatske naprave pa z možnostjo regulacije ventilatorja in možnostjo dovoda svežega zraka omogočajo vsestranskost.
Prenesite cenik klimatskih naprav GREE z vgradnjo
Klimatske naprave Gree so potrjeno kakovostna izbira, kaj pa cena? Za vas smo pripravili katalog naše ponudbe s cenami z in brez storitve vgradnje. Kliknite za brezplačen prenos!
Prednosti klimatskih naprav Gree
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Vedno optimalna temperatura
Wi-Fi nadzor naprave
Wi-Fi nadzor naprave
Priročen način upravljanja
Minimalna poraba energije
Minimalna poraba energije
Najvišji energijski razred (A +++)
Širok kot izpiha
Širok kot izpiha
Izredno učinkovit in dolg doseg zračnega toka
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Ker je zdravje na prvem mestu!
Zagotovite si do 7 let garancije za naprave Gree.

Za namestitev naše naprave se dogovorite z certificiranim Gree monterjem in pridobite 5 ali 7-letno garancijo.*

* 7 - letna garancija velja za klimatske naprave: Soyal in Amber Prestige.
** 5 - letna garancija velja za klimatske naprave: Fairy, G - Tech in Pular Eco

Pošljite povpraševanje
GREE Soyal
Model Soyal je pametna klimatska naprava s številnimi naprednimi funkcijami, kot je senzor gibanja ljudi, s pomočjo katerega klima svež zrak vedno usmerja stran od ljudi.
Preberite več
Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo
kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogoča korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 25 leti izkušenj. Smo prvi, ki smo na slovenski trg uvozili klimatske naprave, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo GREE napravo
GREE servis in montaža
Z ekipo pooblaščenih serviserjev vam zagotavljamo strokovno vgradnjo klimatske naprave, ki je največje zagotovilo za njeno zanesljivo delovanje. Ko potrebujete servis, pa bo eden od strokovnjakov iz naše široke mreže po državi hitro pri vas.
Želite biti obveščeni o GREE novostih?
Podjetje Gree zaposluje kar 5.000 razvojnih inženirjev, ki že pripravljajo naslednjo inovacijo. Ne zamudite novosti, posebnih ponudb iz sveta Gree. Prijavite se na naše e-novice!
Elektronski naslov
© 2021 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Prenos cenika Povpraševanje