GREE Gree

TEHNOLOGIJA KLIMATSKIH NAPRAV U-MATCH
Napredna tehnologija za najzahtevnejše uporabnike!

Zakaj izbrati U - Match sistem?

Serija U-Match z visoko učinkovitostjo je nekakšen split sistem, ki ga lahko zunanja enota prosto poveže z različnimi vrstami notranjih enot v skladu z različnimi zahtevami za notranjo dekoracijo.

GREE klimatska naprava je naredila velik preskok v pretvorniški toplotni črpalki in klimatski tehnologiji. Razdeljeni sistemi serije U-Match so primerni za stanovanjske ali poslovne namene in jih je mogoče namestiti v trgovine, pisarne, sejne sobe, hotele, restavracije, klube, telovadnice in prostore odprtega tipa.

GREE U-Match
Podjetje Gree je največji specializiran proizvajalec klimatskih naprav nas svetu, ki mu zaupa že več sto milijonov zadovoljnih uporabnikov. Klime Gree so zanesljiva in varčna rešitev za hlajenje vašega doma, njihov prefinjeno sodoben dizajn pa bo poskrbel za piko na i ambienta.
U-match kasetna
Preverite več
U-match kanalska
Preverite več
U-match talna
Preverite več

Dve enoti

Gree U-MATCH klimatske naprave sestavljata dve enoti: ena notranja in ena zunanja.
To so izjemno lahki sistemi visokih kapacitet.

S tremi različicami Gree klimatskih naprav, združljivimi z U-MATCH sistemi, širokim razponom moči (do 16 kW), dolgimi napeljavami in izčrpnimi možnostmi upravljanja so U-MATCH klimatske naprave popolne za pisarne, trgovine, restavracije ali manjše komercialne površine.

Številne možnosti upravljanja

U-MATCH različice klimatskih sistemov nudijo najširši razpon možnosti upravljanja; od daljinskega upravljalnika, prek stenskih in osrednjih upravljalnikov ter WiFi modulov, do Dry Contact in BMS enot. Tako lahko z lahkoto upravljate z napravo in nadzorujete sobno temperaturo.

Širok nabor naprav

U-MATCH sistemi Gree nudijo 3 vrste klimatskih naprav, povezanih v sistemu: kasetne, kanalne ali talne in stropne naprave Gree.

Z novo obliko plošče s 360° razpršitve zračnega toka kasetne klimatske naprave še bolje razpršijo zrak, kar omogoča ohranjanje udobja na neverjetni ravni. Gree talne in stropne naprave zaznamuje dolg doseg zračnega toka in modernizirano oblikovanje. Gree kanalne klimatske naprave pa z možnostjo regulacije ventilatorja in možnostjo dovoda svežega zraka omogočajo vsestranskost.
GREE ostali klimatski sistemi

Multi Split sistem

Gree multi split sistem Free Match zagotavlja prilagodljivost ogrevanja ali hlajenja celotnega doma ali pisarne z do petimi notranjimi enotami z eno samo zunanjo enoto.

PREVERITE VEČ

Multi Split sistem

Klimatske naprave za velike stavbe

Klimatski sistemi Gree omogočajo sestavo obsežnih napeljav, kar zagotavlja energetsko varčno delovanje naprav v vseh razmerah. Komercialni GMV sistemi so izbrani za največje investicije in ustvarjajo izvrstno ozračje ter oskrbujejo sobe tako s svežim zrakom kot visoko stopnjo estetike.

PREVERITE VEČ

Klimatske naprave za velike stavbe

Primerno za

Domove

Domove

Pisarne

Pisarne

Manjše poslovne prostore

Manjše poslovne prostore

Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogoča korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 25 leti izkušenj. Smo prvi, ki smo na slovenski trg uvozili klimatske naprave, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo GREE napravo
© 2022 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Prenos cenika Povpraševanje