GREE Gree

KLIMATSKE NAPRAVE ZA DOM

Zanesljiva, varčna in prefinjena izbira za vaš dom!
Gree
Udobno življenje naj bo prijazno do uporabnika in okolja.
Razvijamo tehnologijo udobja, ki v svet vdihuje novo življenje.
GREE klimatske naprave za dom
Podjetje Gree je največji specializiran proizvajalec klimatskih naprav nas svetu, ki mu zaupa že več sto milijonov zadovoljnih uporabnikov. Klime Gree so zanesljiva in varčna rešitev za hlajenje vašega doma, njihov prefinjeno sodoben dizajn pa bo poskrbel za piko na i ambienta.
Multi split konzolna
Preverite več
U-match kasetna
Preverite več
Multi split kasetna
Preverite več
Multi split stenska
Preverite več
Multi split kasetna
Preverite več
Multi split talna
Preverite več
Multi split konzolna
Preverite več
Multi split kanalska
Preverite več
Prenesite cenik klimatskih naprav GREE z vgradnjo
Klimatske naprave Gree so potrjeno kakovostna izbira, kaj pa cena? Za vas smo pripravili katalog naše ponudbe s cenami z in brez storitve vgradnje. Kliknite za brezplačen prenos!
Priporočen sistem

Multi Split sistem

Multi split sistem Gree Free Match zagotavlja prilagodljivost ogrevanja ali hlajenja celotnega doma ali pisarne z do petimi notranjimi enotami z eno samo zunanjo enoto.

PREVERITE VEČ

Multi Split sistem
Zakaj GREE?
Številka ena na svetu Številka ena na svetu za klimatske naprave
Več kot 300 milijonov zadovoljnih uporabnikov Več kot 600 milijonov zadovoljnih uporabnikov
Do 7 let garancije Do 7 let garancije
Domača klimatizacija za vas in družino
Ali iščete ekonomično rešitev za klimatizacijo vašega doma? Odkrijte širok izbor Gree klimatskih naprav in poskrbite za optimalno temperaturo še danes. Izberite zanesljive in učinkovite naprave, ki bodo zagotovile polno udobje in prijetno hlajenje na vroče dni.

Energetska učinkovitost

Gree domača klimatizacija vam nudi učinkovito hlajenje prostorov. Naše naprave zaznamujejo najvišji energetski energijski razredi, zaradi česar lahko poskrbite tako za trenutne stroške kot tudi za dobrobit našega planeta.

Pustite, da vas tišina preseneti

Za zagotavljanje vašega zvočnega udobja nudimo naprave, katerih tiho delovanje bo omogočilo, da njihovo prisotnost povsem odmislite.

Lahko se boste popolnoma prepustili optimalni temperaturi v vašem domu brez nadležnega brnenja klimatske naprave v ozadju.

Prijetni spalni programi v naših napravah bodo zagotovili udoben in zdrav spanec.

Udobje v vsakem prostoru

Iščete obširen sistem klimatizacije za delovanje v več prostorih? Spoznajte naše rešitve, osredotočene na zagotavljanje najvišje ravni udobja kjerkoli v vašem domu: spalnici, dnevni sobi, kuhinji ali kopalnici.

Domača klimatizacija Gree je popolna rešitev za alergike in ljudi s pljučnimi težavami. Pomožni filtri naših naprav zagotavljajo najvišjo kakovost zraka v vašem domu, udobno dihanje in dobrobit vsakega člana gospodinjstva.
Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno
Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno

Največji svetovni proizvajalec klimatskih naprav GREE Electric je v okviru neodvisnih tržnih raziskav za Best Buy Award 2020/2021, ki jih izvaja ugledna švicarska organizacija ICERITAS, prejel priznanje Best Buy Award za najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.


Kupci so proizvajalcu GREE dodelili priznanje na področju graditeljstva v kategoriji »Proizvajalec klimatskih sistemov in naprav.«

Izberite svojo klimatsko napravo Gree
Prednosti klimatskih naprav Gree
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Vedno optimalna temperatura
Wi-Fi nadzor naprave
Wi-Fi nadzor naprave
Priročen način upravljanja
Minimalna poraba energije
Minimalna poraba energije
Najvišji energijski razred (A+++)
Širok kot izpiha
Širok kot izpiha
Izredno učinkovit in dolg doseg zračnega toka
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Ker je zdravje na prvem mestu!
Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogočata korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 27 let izkušenj. Smo prvi, ki smo klimatske naprave uvozili na slovenski trg, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo napravo GREE
GREE servis in montaža
GREE servis in montaža
Z ekipo pooblaščenih serviserjev vam zagotavljamo strokovno vgradnjo klimatske naprave, ki je največje zagotovilo za njeno zanesljivo delovanje. Ko potrebujete servis, pa bo eden od strokovnjakov iz naše široke mreže po državi hitro pri vas.
© 2024 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Želim ponudbo z vgradnjo