GREE Gree

O NAS

Živeti udobno mora biti ugodno za uporabnika in čisto do okolja.
Ustvarjalen in čist dizajn. Preverite odlično ponudbo!
O GREE
Gree Electric Appliances Inc. Of Zhuhai je bil ustanovljen leta 1991. Je mednarodno podjetje za klimatske naprave z integriranimi oddelki za razvoj in raziskave, proizvodnjo, trženje in podporo. Naš poslovni koncept je ''Master of Core Technology'' (mojster jedrne tehnologije), zgraditi stoletno podjetje pa razvojni cilj. Gree je s svojo vrhunsko kakovostjo izdelkov, napredno tehnologijo in unikatnim prodajnim modelom vodilni v svoji panogi.
Veselimo se sodelovanja z vami
Verjamemo, da je kakovost našega dela edinstvena, naša raven storitev za stranke in pozornost za podrobnosti pa se umeščata v sam vrh v tej panogi. Za več informacij ali posvet o klimatskih napravah ali toplotnih črpalkah Gree nas kontaktirajte prek telefona, pošljite elektronsko sporočilo ali nam pišite spodaj.
Atlas trading d.o.o.
Atlas Trading d.o.o. smo vodilno slovensko podjetje na področju distribucije in vgradnje energijsko učinkovitih ogrevalnih in hladilnih sistemov. Smo podjetje s 35 letnimi izkušnjami, cenjeni po inovativnosti pri iskanju nekonvencionalnih rešitev, ki prinašajo optimalne koristi našim strankam. Odzivnost in prilagodljivost željam strank sta naši prednosti, učenje in osvajanje novih tehnologij pa naša strast in gonilo razvoja. Zadovoljstvo in občutek varnosti naših uporabnikov je eden naših najpomembnejših ciljev, kar se odraža skozi odzivnost in uspešnost naše servisne podpore.
Prednosti klimatskih naprav Gree
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Vedno optimalna temperatura
Wi-Fi nadzor naprave
Wi-Fi nadzor naprave
Priročen način upravljanja
Minimalna poraba energije
Minimalna poraba energije
Najvišji energijski razred (A+++)
Širok kot izpiha
Širok kot izpiha
Izredno učinkovit in dolg doseg zračnega toka
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Ker je zdravje na prvem mestu!
Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogočata korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 27 let izkušenj. Smo prvi, ki smo klimatske naprave uvozili na slovenski trg, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo napravo GREE
GREE servis in montaža
GREE servis in montaža
Z ekipo pooblaščenih serviserjev vam zagotavljamo strokovno vgradnjo klimatske naprave, ki je največje zagotovilo za njeno zanesljivo delovanje. Ko potrebujete servis, pa bo eden od strokovnjakov iz naše široke mreže po državi hitro pri vas.
© 2024 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Želim ponudbo z vgradnjo