GREE Gree

STENSKE KLIMATSKE NAPRAVE

Pika na i vašega ambienta
GREE klimatske naprave-stenske
To niso stenske klime, ki ste jih vajeni! Klimatske naprave Gree navdušujejo s sodobnim dizajnom, ki bo prava pika na i celotnega ambienta vašega doma. Z naprednimi funkcijami, kot je zaznava vašega položaja v prostoru, pa svež zrak usmerjajo stran od vas.
Klimatizirajte prostor
Gree je največji in najmočnejši specializiran proizvajalec klimatskih naprav na svetu. Sedež podjetja je v mestu Zhuhai na Kitajskem, s proizvodnjo v devetih tovarnah po vsem svetu zaposluje več kot 80.000 ljudi, od tega preko 5.000 razvojnih inženirjev, in ima v lasti več kot 6.000 registriranih patentov.
Pošljite povpraševanje

Nadzor stroškov električne porabe

Sodobno oblikovanje, najnovejša tehnologija in visoki energijski razredi A++ in A+++ Gree klimatskih naprav vam omogočajo nadzor stroškov porabe v pisarnah in učinkovito energijsko ogrevanje ter hlajenje. S pomočjo inverterske tehnologije in varčnega načina delovanja boste učinkovito prihranili energijo. Za čim bolj ekonomično uporabo je bistveno, da izberete primerno vrsto klimatske naprave, ki bo ustrezala razmeram v vaših poslovnih prostorih.

Ugodni delovni pogoji za višjo delovno učinkovitost

Zrak v pisarni močno vpliva na delovno učinkovitost zaposlenih. Udobje na delovnem mestu pomeni boljše počutje zaposlenih, ki se izkazuje v povečani ravni motivacije in učinkovitem opravljanju nalog. Inovativni Gree klimatski sistemi omogočajo širok pretok zraka, vertikalno in horizontalno premikanje žaluzij, 7 različnih nastavitev hitrosti in zanesljiv nadzor temperature, hkrati pa so izjemno tihi, kar zaposlenim omogoča nemoteno delo za doseganje najboljših rezultatov.

Tihi prijatelj vaše ekipe

Številni ljudje svoje delo najučinkoviteje opravljajo v tišini, zato je bistveno, da je klimatska naprava tako pri gretju kot pri hlajenju izjemno tiha. V pisarni glasnost zvoka ne bi smela preseči 65 dB, v prostorih, kjer poteka intenzivno razmišljujoče delo in je zahtevana visoka koncentracija, pa je najvišja stopnja sprejemljive moči zvoka 35 dB. Naša ponudba med drugim vključuje najtišje klimatske naprave na trgu, mednje sodijo klime Amber Prestige (18 dB), U-Crown (19 dB) in G-Tech (20 dB).

Bogata ponudba klimatskih naprav

Gree vam nudi klimatske naprave in sisteme, prilagojene potrebam vsake pisarne. V naši ponudbi najdete tako stenske, kasetne in kanalske kot tudi talne in stropne klimatske naprave. Najbolj priljubljene so stenske enote, nameščene na optimalnem mestu na steni, ki zagotavljajo udobje vsakomur v prostoru.
Prenesite cenik klimatskih naprav GREE z vgradnjo
Klimatske naprave Gree so potrjeno kakovostna izbira, kaj pa cena? Za vas smo pripravili katalog naše ponudbe s cenami z in brez storitve vgradnje. Kliknite za brezplačen prenos!
Prednosti klimatskih naprav Gree
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Vedno optimalna temperatura
Wi-Fi nadzor naprave
Wi-Fi nadzor naprave
Priročen način upravljanja
Minimalna poraba energije
Minimalna poraba energije
Najvišji energijski razred (A+++)
Širok kot izpiha
Širok kot izpiha
Izredno učinkovit in dolg doseg zračnega toka
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Ker je zdravje na prvem mestu!
7 - letna garancija
Zagotovite si do 7 let garancije za naprave Gree.

Za namestitev naše naprave se dogovorite z certificiranim Gree monterjem in pridobite 5 ali 7-letno garancijo.*

* 7 - letna garancija velja za klimatske naprave: Soyal in Amber Prestige.

Pošljite povpraševanje
GREE Soyal
Model Soyal je pametna klimatska naprava s številnimi naprednimi funkcijami, kot je senzor gibanja ljudi, s pomočjo katerega klima svež zrak vedno usmerja stran od ljudi.
BestBuy
Pozdravljeni! To je GREE.
Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo
kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogoča korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 25 leti izkušenj. Smo prvi, ki smo na slovenski trg uvozili klimatske naprave, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo GREE napravo
GREE servis in montaža
GREE servis in montaža
Z ekipo pooblaščenih serviserjev vam zagotavljamo strokovno vgradnjo klimatske naprave, ki je največje zagotovilo za njeno zanesljivo delovanje. Ko potrebujete servis, pa bo eden od strokovnjakov iz naše široke mreže po državi hitro pri vas.
Želite biti obveščeni o GREE novostih?
Podjetje Gree zaposluje kar 5.000 razvojnih inženirjev, ki že pripravljajo naslednjo inovacijo. Ne zamudite novosti, posebnih ponudb iz sveta Gree. Prijavite se na naše e-novice!
© 2021 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Prenos cenika Povpraševanje