GREE Gree

GREE TOPLOTNE ČRPALKE
Za najvišje udobje bivanja v vseh letnih časih
Gree
Udobno življenje naj bo prijazno do uporabnika in okolja.
Razvijamo tehnologijo udobja, ki v svet vdihuje novo življenje.
Udobno in okolju prijazno ogrevanje vašega doma
Toplotne črpalke Gree so sodoben in energetsko varčen toplotni vir, uporabljen v domovih in prenovljenih stavbah. To je najcenejši in najbolj ekološki način ogrevanja stavb in vode za gospodinjstvo.

Čista energija in energetska učinkovitost

Toplotne črpalke spadajo med najbolj ekološke in energetsko varčne rešitve za ogrevanje prostorov. Ne proizvajajo nobenih onesnaževalcev ali izpustnih plinov. Naravno toploto pridobivajo predvsem iz okolja. Z uporabo toplotnih črpalk Gree resnično pripomorete k boljši kakovosti zraka!

Toplotne črpalke Gree se ponašajo z rekordno energetsko učinkovitostjo. Toplota iz okolja je povsem brezplačna, edini strošek delovanja pa je elektrika, uporabljena za pogon črpalke.

Številne možnosti upravljanja

Toplotne črpalke Gree nudijo številne možnosti upravljanja. Uporabnik lahko nastavi temperaturo vode, ki kroži, določi ciljno sobno temperaturo ali napravo nadzoruje prek sobnega termostata.

Pametni krmilnik kot standard vsebuje Wi-Fi enoto, kar omogoča daljinski nadzor toplotne črpalke. Poleg tega je mogoče napravo povezati z upravljalnim sistemom pametnih stavb BMS. Ena ključnih lastnosti krmilnika je nadzor na podlagi vremena.

Fotonapetostni sistemi in visoka delovna učinkovitost

Dodatna prednost električnih toplotnih črpalk je možnost povezave na fotovoltaično napeljavo. To vam omogoča pridobivanje elektrike na cenovno ugoden in ekološki način z uporabo sončne energije. Posledično toplotna črpalka postane še bolj učinkovita, energetsko varčna in okolju prijazna.

Toplotne črpalke Versati III zaznamuje najvišji energijski razred A+++.

Optimalna temperatura prek celega leta

Toplotne črpalke so večnamenske naprave, ki zagotavljajo učinkovito ogrevanje doma pozimi in hlajenje poleti.

Toplotne črpalke zrak-voda lahko učinkovito ogrejejo stavbo pri zunanjih temperaturah do -25 °C in hladijo pri zunanjih temperaturah od 10 °C do 48 °C.

Toplotne črpalke zrak-voda

Naša ponudba vključuje sodobne toplotne zrak-voda črpalke Versati III. Tretja generacija teh naprav je posodobljene oblike, z izboljšanimi delovnimi parametri, energetsko učinkovitostjo in najvišjo splošno učinkovitostjo. Nudimo toplotne črpalke SPLIT in MONOBLOK.
Toplotna črpalka - kako deluje?
Kako deluje toplotna črpalka zrak-voda?
Toplotne črpalke zrak-voda črpajo toploto iz okolja in jo preusmerijo v nasprotno smer od naravnega toka.

V grelnem načinu črpalka sprejme toploto naravne energije okolja, npr. zunanjega zraka, nato pa s pomočjo hladilne tekočine in ustrezne kompresije to toploto prenese na vodo (toplotni medij stavbe). Tako jo lahko uporabljate za gretje doma in vode za gospodinjstvo.
Prednosti klimatskih naprav Gree
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Vedno optimalna temperatura
Wi-Fi nadzor naprave
Wi-Fi nadzor naprave
Priročen način upravljanja
Minimalna poraba energije
Minimalna poraba energije
Najvišji energijski razred (A+++)
Širok kot izpiha
Širok kot izpiha
Izredno učinkovit in dolg doseg zračnega toka
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Ker je zdravje na prvem mestu!
Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogočata korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 25 leti izkušenj. Smo prvi, ki smo na slovenski trg uvozili klimatske naprave, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo napravo GREE
GREE servis in montaža
GREE servis in montaža
Z ekipo pooblaščenih serviserjev vam zagotavljamo strokovno vgradnjo klimatske naprave, ki je največje zagotovilo za njeno zanesljivo delovanje. Ko potrebujete servis, pa bo eden od strokovnjakov iz naše široke mreže po državi hitro pri vas.
© 2022 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Želim ponudbo z vgradnjo