GREE Gree

KLIMATSKE NAPRAVE ZA VELIKE STAVBE

Tih in diskreten spremljevalec za vaše udobje.

GMV6

Inverterski večnamenski sistem Gree GMV6 DC uporablja napredne tehnologije, kot so učinkovit sistem za dodajanje temperaturne entalpije, pretočna pot pretoka izmenjave toplote, zasnova podhlajenja, integrirano aluminijasto elektronsko krmiljenje, zanesljiv nadzor delovanja pri ultra nizki temperaturi itd., tako da enota lahko nemoteno deluje med -30 °C in 55 °C. Uporabniku zagotavlja udobno okolje tudi v močnem mrazu in visoki vročini. Razpon zmogljivosti GMV6 je 22,4 kW–246 kW, 8 HP–88 HP, skupaj 41 modelov.

GMV5 MINI

GMV5 Mini je najbolj prilagodljiva rešitev v centralnih klimatskih sistemih za različne vrste stavb. Kompaktna zasnova zunanjih enot olajša namestitev in več možnosti modularne kombinacije do 180 kW. Največje število notranjih enot, ki jih je mogoče priključiti na sistem VRF, je 110.

GMV SLIM

Zunanje enote serije GMV SLIM so agregati, zasnovani za nemodularno delovanje do 33,5 kW. Zaradi možnosti priključitve do 20 notranjih enot so idealna rešitev za majhne in srednje velike poslovne stavbe. Majhne dimenzije agregatov in njihova posebna zasnova omogočajo vgradnjo na mestih, ki so drugim enotam marsikje nedostopna.

Svoboda oblikovanja, širok nabor enot

Možnost zelo dolgih napeljav sistemov GMV zagotavlja izredno fleksibilnost zasnove. Razlika v višini med zunanjo in notranjo enoto lahko doseže kar 110 metrov!
Največja razdalja med notranjimi enotami je 40 metrov, skupna dolžina napeljave pa lahko doseže kar en kilometer.

Povezava na stavbni sistem

Velika prednost klimatskih sistemov GMV je njihov obsežen nadzor (žični ali brezžični upravljalniki in nadzor BMS).
V odziv na povpraševanje investitorjev po vse bolj priljubljenih nadzornih sistemih BMS je Gree poleg vhodov Modbus in BACnet svoji ponudbi sistemov GMV dodal vhod s KNX protokolom.

Tiho in udobno hlajenje

Klimatski sistemi GMV so opremljeni z 12 tihimi načini delovanja zunanje enote, med katerimi lahko izbira uporabnik. Zvočna stopnja hladilnikov GMV se lahko spusti na kar 45 dB (A) v tihem načinu, pri notranjih enotah pa na samo 22 dB (A).
Z dodanimi sedmimi nastavitvami ventilatorja notranje enote lahko uporabnik popolnoma nadzira temperaturo zraka v prostoru.

Moderna inverterska tehnologija

Enote GMV so opremljene z energetsko varčnimi in visoko učinkovitimi DC inverterskimi kompresorji. Inverterski kompresor dovoljuje prilagodljivo upravljanje zmogljivosti, kar pomeni natančno ohranjanje ciljne temperature in energetsko varčno delovanje.

Širok razpon dela

Delovna temperatura zunanje enote za GMV6 sega od 55 °C pri hlajenju do -30 °C v grelnem načinu. Pri GMV5 skrajni temperaturi delovanja znašata 52 °C in -20 °C. Takšen razpon delovanja poskrbi, da je sistem delujoč v praktično vseh vremenskih/temperaturnih razmerah.
Primerno za
Hotele

Hotele

Pisarne

Pisarne

Javne objekte

Stolpnice

GREE ostali klimatski sistemi

Multi Split sistem

Multi split sistem Gree Free Match zagotavlja prilagodljivost ogrevanja ali hlajenja celotnega doma ali pisarne z do petimi notranjimi enotami z eno samo zunanjo enoto.

PREVERITE VEČ

Multi Split sistem
U-Match sistem

U-Match sistem

Klimatske naprave Gree U-MATCH so lahke komercialne naprave, zasnovane za uporabo v pisarnah, trgovinah in na poslovnih površinah, ki zahtevajo višjo klimatizacijsko zmogljivost. Zaradi širokega razpona zmogljivosti od 3,5 do 16 kW lahko služijo tako v manjših kot v večjih prostorih.

PREVERITE VEČ

Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogočata korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 27 let izkušenj. Smo prvi, ki smo klimatske naprave uvozili na slovenski trg, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo napravo GREE
© 2024 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Želim ponudbo z vgradnjo