GREE Gree

KANALSKE KLIMATSKE NAPRAVE

Tih in diskreten spremljevalec za vaše udobje.
Oglejte si ponudbo
GREE klimatske naprave - kanalske
Kanalne klimatske naprave Gree so popolna rešitev za vgradnjo v hale, delavnice, skladišča in druge večje poslovne prostore. Pohvalijo se lahko z odličnim pretokom zraka, zato učinkovito in varčno ohladijo tudi največje prostore.
U-match kanalska
Preverite več
Multi split kanalska
Preverite več
Najbolj diskretni in estetski sistemi klimatizacije
Kanalna klimatska naprava je vsestranska naprava, zasnovana za bivalne, pisarniške in komercialne prostore. Te naprave zagotavljajo tiho delovanje in hitro hlajenje, odlično se prilegajo ureditvi prostora in so pogosto uporabljene tako pri posameznikih kot pri komercialnih strankah.
Ena klimatska naprava. Doseg več prostorov.
Zaradi možnosti povezovanja kanalov za širjenje zraka kanalna klimatska naprava zagotavlja sočasno oskrbo s hladnim zrakom za več prostorov in tako omogoča največje udobje vsakemu uporabniku.

Z lastnostjo kanala svežega zraka lahko uživate polno udobje in dihate čist, prijetno hladen zrak.
Lahka konstrukcija. Unikatna estetika.
Kanalne klimatske naprave Gree so diskretno skrite pod strop in zagotavljajo stabilen in enakomeren pretok zraka, pri čemer ohranjajo polno estetiko prostorske ureditve.
Številne možnosti upravljanja
Z mislijo na komercialne prostore smo naše kanalne klimatske naprave opremili z možnostjo centralnega nadzora prek stenskega krmilnika ali stavbnega BMS (centralnega vodenja naprav z računalnikom). Te naprave bodo odlična izbira za hotele, pisarniške stavbe in ostale komercialne prostore.
Prednosti klimatskih naprav Gree
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Vedno optimalna temperatura
Wi-Fi nadzor naprave
Wi-Fi nadzor naprave
Priročen način upravljanja
Minimalna poraba energije
Minimalna poraba energije
Najvišji energijski razred (A+++)
Širok kot izpiha
Širok kot izpiha
Izredno učinkovit in dolg doseg zračnega toka
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Ker je zdravje na prvem mestu!
Pravilna montaža je ključna!
Klimatska naprava, ki ne ustreza pogojem pisarne, bo pri svojem delovanju neučinkovita, kar prinaša višje stroške uporabe. Vrsto naprave, prostor namestitve in način montaže mora določiti strokovnjak, ki bo pri izbiri upošteval velikost delovnih prostorov, razporeditev in število sob ter obliko prostorov, preučil pa bo tudi možnosti za namestitev zunanjih enot na balkonu. Tveganje se ne splača, zato zaupajte monterjem podjetij, ki vam jih priporočimo.
Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogočata korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 27 let izkušenj. Smo prvi, ki smo klimatske naprave uvozili na slovenski trg, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo napravo GREE
GREE servis in montaža
GREE servis in montaža
Z ekipo pooblaščenih serviserjev vam zagotavljamo strokovno vgradnjo klimatske naprave, ki je največje zagotovilo za njeno zanesljivo delovanje. Ko potrebujete servis, pa bo eden od strokovnjakov iz naše široke mreže po državi hitro pri vas.
© 2024 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Želim ponudbo z vgradnjo