GREE Gree

KLIMATSKE NAPRAVE MULTI SPLIT – FREE MATCH

Tih in diskreten spremljevalec za vaše udobje.

Zakaj izbrati sistem Gree MultiSplit?

Sistem Gree Free Match zagotavlja prilagodljivost ogrevanja ali hlajenja celotnega doma ali pisarne z do petimi notranjimi enotami z eno samo zunanjo enoto.

Prednosti

To pomeni manj hrupa in manj prostora, ki ga zavzamejo velike zunanje enote za napajanje več notranjih enot. Notranje enote so lahko različnih vrst in/ali zmogljivosti, kar pomeni, da lahko svoje potrebe po ogrevanju in hlajenju prilagodite posebej za svoj dom ali pisarno.

Kako deluje?

Primer: za vaš bivalni prostor lahko izberete stensko enoto, kanalno za glavno spalnico in kasetno za kuhinjo, vse pa lahko vodite iz ene zunanje enote. To vam omogoča popoln nadzor temperature nad celotnim domačim ali pisarniškim okoljem, kar zagotavlja večje udobje in večjo energetsko učinkovitost.

GREE Multi Split
Podjetje Gree je največji specializiran proizvajalec klimatskih naprav na svetu, ki mu zaupa že več sto milijonov zadovoljnih uporabnikov. Klime Gree so zanesljiva in varčna rešitev za hlajenje vašega doma, njihov prefinjeno sodoben dizajn pa bo poskrbel za piko na i ambienta.
Multi split stenska
Preverite več
Multi split kasetna
Preverite več
Multi split talna
Preverite več
Multi split konzolna
Preverite več
Multi split kanalska
Preverite več
Multi split konzolna
Preverite več
Multi split kasetna
Preverite več
Multi split kanalska
Preverite več
Multi split talna
Preverite več

1:5 napeljave

Gree MULTI FREE MATCH klimatske naprave sestavlja ena zunanja enota, ki se lahko poveže z več (največ petimi) notranjimi enotami.

Multi sistemi dovoljujejo klimatizacijo več prostorov hkrati.

Kako pravzaprav deluje klimatizacija MULTI FREE MATCH ? Multisplit klimatizacijski sistem je podoben običajnim deljenim klimatskim napravam. Od njih se razlikuje v tem, da so lahko vse notranje enote povezane z eno samo zunanjo.

Vsestranska uporaba

Zaradi bogate izbire združljivih notranjih enot so sistemi MULTI FREE MATCH lahko uporabljeni tako v bivalnih prostorih kot v pisarnah in poslovnih prostorih.
Širok izbor stenskih klimatskih naprav Gree vam omogoča ureditev klimatizacije tako v sodobno opremljenih kot v klasično opremljenih prostorih.
Klimatizacija MULTI FREE MATCH dovoljuje dolge klimatizacijske napeljave.

Prilagodljiv izbor naprav

Gree nudi širok izbor notranjih enot, združljivih v Multi Split sistem; stenske klimatske naprave, konzolne, kasetne, kanalne ter talne in stropne enote.
Ostali klimatski sistemi GREE
U-Match sistem

U-Match sistem

Klimatske naprave Gree U-MATCH so lahke komercialne naprave, zasnovane za uporabo v pisarnah, trgovinah in na poslovnih površinah, ki zahtevajo višjo klimatizacijsko zmogljivost. Zaradi širokega razpona zmogljivosti od 3,5 do 16 kW lahko služijo tako v manjših kot v večjih prostorih.

PREVERITE VEČ

Klimatske naprave za velike stavbe

Klimatski sistemi Gree omogočajo sestavo obsežnih napeljav, kar zagotavlja energetsko varčno delovanje naprav v vseh razmerah. Komercialni sistemi GMV so primerni za največje investicije in ustvarjajo izvrstno ozračje ter oskrbujejo sobe tako s svežim zrakom kot visoko stopnjo estetike.

PREVERITE VEČ

Klimatske naprave za velike stavbe

Primerno za

Domove

Domove

Pisarne

Pisarne

Manjše poslovne prostore

Manjše poslovne prostore

Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogočata korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 27 let izkušenj. Smo prvi, ki smo klimatske naprave uvozili na slovenski trg, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo napravo GREE
© 2024 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Želim ponudbo z vgradnjo