GREE Gree

TEHNOLOGIJA KLIMATSKIH NAPRAV MULTI FREE MATCH

Rešitev za učinkovito hlajenje več prostorov hkrati.
Gree
Udobno življenje naj bo prijazno do uporabnika in okolja.
Razvijamo tehnologijo udobja, ki v svet vdihuje novo življenje.
Klimatizacijski sistemi za domove, pisarne in druge prostore
Gree MULTI FREE MATCH klimatizacijski sistemi so prilagodljiva rešitev, priporočljiva za klimatizacijo več prostorov; doma, v pisarni ali v manjših podjetjih. Omogočajo učinkovito hlajenje in gretje do 5 prostorov hkrati, z uporabo ene zunanje enote.
Pošljite povpraševanje

1:5 napeljave

Gree MULTI FREE MATCH klimatske naprave sestavlja ena zunanja enota, ki se lahko poveže z več (največ 5) notranjimi enotami.

Multi sistemi dovoljujejo klimatizacijo več prostorov hkrati.

Kako pravzaprav MULTI FREE MATCH klimatizacija deluje? Multisplit klimatizacijski sistem je podoben običajnim deljenim klimatskim napravam. Od njih se razlikuje v tem, da so lahko vse notranje enote povezane z eno samo zunanjo.

Vsestranska uporaba

Zaradi bogate izbire združljivih notranjih enot so MULTI FREE MATCH sistemi lahko uporabljeni tako v bivalnih prostorih kot v pisarnah in poslovnih prostorih.
Širok izbor Gree stenskih klimatskih naprav vam omogoča ureditev klimatizacije tako v sodobno opremljenih kot v klasično opremljenih prostorih.
MULTI FREE MATCH klimatizacija dovoljuje dolge klimatizacijske napeljave.

Prilagodljiv izbor naprav

Gree nudi širok izbor notranjih enot, združljivih v Multi Split sistem; stenske klimatske naprave, konzolne, kasetne, kanalne ter talne in stropne enote.
Stenske enote so najpopularnejše izmed naštetih. Nudimo kar 9 različnih stenskih klimatskih naprav, združljivih z MULTI FREE MATCH sistemom.

Najširši izbor stenskih klimatskih naprav v Sloveniji

Gree nudi kar 17 različic stenskih klimatskih naprav. Tako široka ponudba omogoča, da zadovoljimo potrebe tako rekoč vsakega kupca, tako v smislu uporabe klimatskih naprav kot tudi njihovega videza in oblike. Različice naših RAC sobnih klimatskih naprav se ne ločijo le po obliki in lastnostih, temveč tudi po možnostih upravljanja in parametrih delovanja.
Prenesite cenik klimatskih naprav GREE z vgradnjo
Klimatske naprave Gree so potrjeno kakovostna izbira, kaj pa cena? Za vas smo pripravili katalog naše ponudbe s cenami z in brez storitve vgradnje. Kliknite za brezplačen prenos!
Prednosti klimatskih naprav Gree
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Vedno optimalna temperatura
Wi-Fi nadzor naprave
Wi-Fi nadzor naprave
Priročen način upravljanja
Minimalna poraba energije
Minimalna poraba energije
Najvišji energijski razred (A +++)
Širok kot izpiha
Širok kot izpiha
Izredno učinkovit in dolg doseg zračnega toka
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Ker je zdravje na prvem mestu!
Zagotovite si do 7 let garancije za naprave Gree.

Za namestitev naše naprave se dogovorite z certificiranim Gree monterjem in pridobite 5 ali 7-letno garancijo.*

* 7 - letna garancija velja za klimatske naprave: Soyal in Amber Prestige.
** 5 - letna garancija velja za klimatske naprave: Fairy, G - Tech in Pular Eco

Pošljite povpraševanje
GREE Soyal
Model Soyal je pametna klimatska naprava s številnimi naprednimi funkcijami, kot je senzor gibanja ljudi, s pomočjo katerega klima svež zrak vedno usmerja stran od ljudi.
Preberite več
Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo
kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogoča korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 25 leti izkušenj. Smo prvi, ki smo na slovenski trg uvozili klimatske naprave, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo GREE napravo
GREE servis in montaža
Z ekipo pooblaščenih serviserjev vam zagotavljamo strokovno vgradnjo klimatske naprave, ki je največje zagotovilo za njeno zanesljivo delovanje. Ko potrebujete servis, pa bo eden od strokovnjakov iz naše široke mreže po državi hitro pri vas.
Želite biti obveščeni o GREE novostih?
Podjetje Gree zaposluje kar 5.000 razvojnih inženirjev, ki že pripravljajo naslednjo inovacijo. Ne zamudite novosti, posebnih ponudb iz sveta Gree. Prijavite se na naše e-novice!
Elektronski naslov
© 2021 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Prenos cenika Povpraševanje