GREE Gree

PRENOSNE KLIMATSKE NAPRAVE

Nepogrešljive na vsakem koraku
Mobilna klimatska naprava za majhne in srednje prostore
Prenosna klimatska naprava Gree je najboljša rešitev za vse, ki morajo iz različnih razlogov opustiti možnost montaže deljenih klimatskih naprav. Ta mobilna naprava bo zagotovila učinkovito širjenje zraka v sobi in dosegla celo najtežje dostopne dele.

Sodobno oblikovanje. Priročen nadzor.

Prenosne klimatske naprave Gree omogočajo ne le enostavno in prijetno delovanje, temveč tudi eleganten dodatek notranjosti, v skladu z najnovejšimi trendi notranje ureditve.

Kompaktna sobna klimatska naprava

Prenosne klimatske naprave Gree so naprave z majhnimi dimenzijami, zaradi česar jih lahko enostavno prestavljate iz sobe v sobo. Ta vrsta klimatske naprave je idealna za poletne koče in lesene hiše. Z njimi boste hitro znižali temperaturo v prostoru ali ga ogreli.
Prednosti klimatskih naprav Gree
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Vedno optimalna temperatura
Wi-Fi nadzor naprave
Wi-Fi nadzor naprave
Priročen način upravljanja
Minimalna poraba energije
Minimalna poraba energije
Najvišji energijski razred (A+++)
Širok kot izpiha
Širok kot izpiha
Izredno učinkovit in dolg doseg zračnega toka
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Ker je zdravje na prvem mestu!
Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogočata korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 25 leti izkušenj. Smo prvi, ki smo na slovenski trg uvozili klimatske naprave, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo napravo GREE
GREE servis in montaža
GREE servis in montaža
Z ekipo pooblaščenih serviserjev vam zagotavljamo strokovno vgradnjo klimatske naprave, ki je največje zagotovilo za njeno zanesljivo delovanje. Ko potrebujete servis, pa bo eden od strokovnjakov iz naše široke mreže po državi hitro pri vas.
© 2022 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Želim ponudbo z vgradnjo